INDEPENDER CONTACT

TELEFOONNUMMER
035 626 55 44
bel nu

Independer telefoonnummer

Independer autoverzekering helpt premie berekenen. Neem met Independer Contact op

ndepender autoverzekering  helpt snel en makkelijk premies vergelijken en berekenen

Het bedrijf werd in 1999 opgericht. Nu is het een van de grootste vergelijk platforms in Nederland. Op het website kunnen mensen verschillende financiële diensten en producten, zoals Independer autoverzekering, andere verzekeringen, energiekosten, gezondheidszorgkosten voor ziekenhuizen, vergelijken en kiezen. De doel van Independer.nl is de financiele sfeer wat eerlijker en doorzichtig te maken. In 2016 werd Achmea, grote financiële dienstverlener in Nederland, de eigenaar van het platform. Vanaf 2017 kunnen de klanten een advies over pensioenen van Independer Contact ontvangen.

Hoe vergelijkt Independer.nl de verschillende financiele producten en diensten?

Op de website kunnen mensen alle financiële producten, waarvan de kosten en voorwaarden zijn bekend, vergelijken. Er worden alle producten met premies aangetoond, zo kunnen de klanten de beste keuze maken.

Tevens helpt het bedrijf met kiezen van de diensten of producten. Op die manier is het makkelijker een geschikte verzekering vinden. Mocht U een verzekering willen afsluiten, bijvoorbeeld, Independer zorgverzekering, kunt U meteen online doen of direct independer bellen. De medewerkers van het platform streven een vergelijkend proces transparant, comfortabel en flexibel  maken.

U kunt met Independer Contact opnemen voor de voordelig verzekering

Iedereen wilt een eerlijk en voordelig verzekering afsluiten. Ook moet het snel en eenvoudig gebeuren. Juist daarom kiezen veel mensen alle mogelijkheden online vergelijken. En dan in een klik de passende verzekering afsluiten aan. Independer vergelijkingssite komt hier als een betrouwbaar tussenpersoon en brengt alle partijen, zoals particulieren, verzekeraars, en anderen, bij elkaar. Het bedrijf regelt de scherpe, voordelige prijzen voor haar klanten en geeft de gegevens over de schade door. Dus voor alle vragen en opmerkingen neem contact via Independer telefoonnummer of online.

Independer autoverzekering contact  is gemeld op verschillende online kanalen:

Willen particulieren vragen stellen, informatie krijgen of  bij independer schade melden? Dat kan via de volgende kanalen gedaan worden.

Welke onderwerpen kunnen particulieren met Independer telefoonnummer  bespreken

Er is veel gegevens staan op de website.Toch vinden sommige mensen het makkelijker om direct met een assistent te spreken. Hierbij kunt U de recente nummers van het bedrijf vinden:

 • Telefoonnummer is: 035 – 626 55 44
 • Independer autoverzekering contact: 06 – 82 84 62 44
 • Woon-, reis- en zorgverzekeringen: 06 – 82 65 87 41
 • Energie: 06 – 10 93 07 59

De klantenservice afdeling werkt van maandag tot/met vrijdag van 8.00 tot 22.00 uur. En op zaterdag en zondag van 9.30 tot 18.00 uur.

Mijn Independer  is een makkelijk en veilig manier om alle informatie te bekijken

De klanten kunnen zelf alle gegevens en informatie makkelijk online bekijken. Dat kan via een eigen account. Hiervoor moeten ze zich registreren in mijn Independer. Daarna is er mogelijk de informatie over verschillende financiële diensten en producten gerust bestuderen. Bijvoorbeeld:

 • Wat is een spaarrekening;
 • Hoe kan ik een spaarrekening openen;
 • Ik wil de spaarrekeningen van diverse banken vergelijken;
 • Ik wil de informatie over autoverzekeringen ontvangen;
 • Hoe kan ik via Independer auto verzekeren?
 • Waarop moeten de particulieren bij de contractvoorwaarden op letten?
 • Hoe kunnen mensen de schade melden?
 • Hoe weet ik of ik ben goed verzekerd?
 • Hoe kan ik mijn verzekering opzeggen?
 • Wat moet ik doen als ik naar de andere verzekeraar wil overstappen?

Independer autoverzekering biedt iedereen een eerlijke en voordelige verzekering. Ook is het mogelijk een aanvullende verzekeringen aanvragen. De medewerkers van klantenservice afdeling  leggen de consumenten uit wat de beste keuze is. Iedereen kan makkelijk met Independer Contact opnemen voor een professioneel en snel advies betreft verzekeringen, gezondheidszorg, hypotheken en andere geldzaken.

Informatie dienst