HOLLANDSNIEUWE TELEFOONNUMMER

1200
bel nu

Klantenservice Hollandsnieuwe

Zoek je klantenservice Hollandsnieuwe info? Bel Hollandsnieuwe telefoonnummer op

Klantenservice Hollandsnieuwe maakt mobiele telefonie toegankelijk voor iedereen

Hollandsnieuwe is een jonge tweede merk van Vodafone en virtueel aanbieder die vanaf 2011 werkt op Nederlandse mobiele markt. Het bedrijf richt zich op mobiele telefonie, sim-only abonnementen met gratis 4G internet verbinding aan. Tevens biedt Hollandsnieuwe sim only abonnementen voor zakelijke klanten.

De doel van het bedrijf is eenvoudig en begrijpelijk gebruik van mobiele telefonie aan te bieden. De kosten zijn betaalbaar, zonder onverwachte extra’s, en zitten ze vaak in een bundel. De abonnees kunnen simkaarten en toestellen kopen en voordelig door hele EU bellen. Medewerkers van klantenservice Hollandsnieuwe geven graag de adviezen over voordeligste pre-paid en sim-only mogelijkheden. Voor alle vragen over mobiele telefonie van nieuwe generatie, de kosten, of mobiele telefoontjes kunnen mensen direct Hollandsnieuwe telefoonnummer bellen.

Ben je op zoek naar Hollandsnieuwe telefoonnummer? Je kan het op verschillende manieren vinden

Tegenwoordig kan je op meerdere wegen contact met het bedrijf opnemen. Bijvoorbeeld, via de website of sociale media chat. Ook kunnen mensen direct in eigen account Mijn Hollandsnieuwe inloggen om alle gegevens te bekijken of de informatie wijzigen, facturen controleren of mededelingen over storingen checken. Behalve online account kunnen de abonnees een Hollandsnieuwe applicatie voor Android en IOS downloaden.Tevens is het mogelijk de medewerkers van klantenservice afdeling telefonisch bereiken. Wat belangrijk is dat iedereen snel en efficiënt ondersteuning en advies krijgt. Daarom is Hollandsnieuwe klantenservice nummer altijd beschikbaar voor allemaal.

Contact Hollandsnieuwe kan opgezocht worden op:

Zoek je de recente gegevens en informatie van het bedrijf op? Bekijk dan de volgende mogelijkheden online.

De abonnees kunnen rechtstreeks Hollandsnieuwe klantenservice bellen of online contacteren

Heb je geen mogelijkheid online vragen te stellen, stuur dan een berichtje of gewoon neem telefonisch contact Hollandsnieuwe.Hollandsnieuwe klantenservice bellen is mogelijk van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur

 • Telefoonnummer klantenservice Hollandsnieuwe is 1200 voor 06-nummers van de abonnees van het bedrijf.
 • Ben je nog geen abonnee, bel dan: 0900-0324
 • Uit het buitenland kan je Hollandsnieuwe bellen: +31268450915
 • Facebook pagina facebook.com/hollandsnieuwe
 • Twitter pagina twitter.com/hollandsnieuwe
 • Het bedrijf heeft sociale media team die al je vragen van 9.00 tot 17.00 uur beantwoordt.
 • Veel antwoorden kan je zelf op veelgestelde vragen pagina hollandsnieuwe.nl/klantenservice vinden.
 • Je kan ook een contact formulier online invullen: hollandsnieuwe.nl/contact. Binnen 3 of 5 werkdagen krijg je wel een antwoord op je vraag of opmerking.

Over welke vragen en mededelingen kunnen de abonnees Hollandsnieuwe bellen

De klantenservice afdeling helpt je graag met al je vragen of opmerkingen. Je kan met Hollandsnieuwe contact opnemen voor de volgende onderwerpen.

 • Hoe kan ik mijn beltegoed controleren;
 • Wat zijn de tarieven voor het buitenland;
 • Hoe kan ik een nieuwe toestel bestellen;
 • Hoe kan ik van de andere aanbieder overstappen?
 • Hoe kan ik de factuur betalen?
 • Wat moet ik doen als mijn factuur niet klopt?
 • Is er een storing op het netwerk?
 • Enz.

Voor alle vragen over je mobiele telefoontoestellen en abonnementskosten kan je altijd contact Hollandsnieuwe en de medewerkers helpen je graag.Tevens als je een nieuwe leuke mobiele toestel wil kopen. Het bedrijf heeft mooie en moderne toestellen in aanbieding. Als je telefoon prima werkt, kan je gewoon een sim-only kaart en een voordelig abonnement bestellen bij Hollandsnieuwe.

Klantenservice Hollandsnieuwe biedt een snel en efficiënt ondersteuning betreft mobiele telefonie met eerlijke en simpele tarieven voor de binnen en het buitenland. Daarom kunnen de abonnees altijd klantenservice afdeling benaderen en alle vragen makkelijk stellen met behulp van telefoonnummer Hollandsnieuwe.

Informatie dienst